Styling / Haarverzorging

 

Omdat ieder type haar een eigen behandeling met eigen haarverzorgingsproducten nodig heeft, biedt Glorious Salon verschillende haarverzorgingsproducten aan. Van shampoos om het haar lekker te laten geuren, te verzorgen en te voeden tot conditioners die het haar zacht maken en beschermen voor invloeden van buitenaf.

 

Waarom professionele producten?

Ieder type haar heeft een goede verzorging nodig. Door het haar goed te verzorgen wordt het haar gezond, gaat het mooi glanzen en blijft het beter in model zitten. In mijn salon werk ik met verschillende producten die uw haar weer laten stralen. Ik zal u tijdens uw bezoek aan mijn salon adviseren over de producten die u het beste kan gebruiken. Niet alleen voor de standaard haartypen, maar ook voor haartypen die wat lastiger te verzorgen zijn en wat meer aandacht nodig hebben.

Styling

Ook het gevoel van de kapsalon in huis halen? In mijn salon gebruik ik verschillende stylingproducten, zoals Affinage mode en Kito. Ik zal u demonstreren hoe de producten werken en laten voelen hoe het haar na de styling voelt. Wilt u niet meer zonder? Dan zijn de producten in de salon verkrijgbaar!